Program manager overview

Zodra je de programmamanager hebt geopend, zie je verschillende programma's die je kunt doorlopen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je naar het overzicht van programma's kunt gaan, waar je kunt zien welke programma's zijn voltooid, welke nog lopen en welke voor de toekomst zijn gepland.

Programma's bekijken

Om de lijst met lopende programma's te bekijken, moet je de programmabeheerder openen. Je kunt hier lezen hoe je dat doet. De lopende programma's worden geopend in een balk aan de rechterkant van je scherm. Zie je geen programma's? Dan zijn er momenteel geen lopende programma's voor jou.

Navigeren naar het volledige overzicht van programma's

Om een volledig overzicht van alle voltooide, lopende en geplande programma's te zien, klik je op overzicht. Dit brengt je naar een scherm waar je al je programma's kunt zien. Je kunt van hieruit ook lopende programma's afwerken door erop te klikken. De specifieke taak uit het programma wordt dan weer geopend aan de rechterkant van het scherm.