Aanmelden voor een evenement

Je kunt jezelf als gebruiker van Plek aanmelden voor bepaalde evenementen. Je vindt alle publieke evenementen en alle evenementen van groepen waarvan jij lid bent in de agenda op de homepage (in de rechterkolom), of onder het kopje Agenda in de menubalk. Je vindt alle evenementen van de groepen waarvan jij lid bent daarnaast ook in de agenda van de betreffende groep (in de rechterkolom van de groepspagina).

Indien de beheerder van een evenement heeft aangegeven dat gebruikers zich voor dat evenement kunnen aanmelden, kun je op de pagina van het evenement aangeven of jij erbij bent.

Aanmelden voor een evenement

Als je jezelf wilt aanmelden voor een evenement, onderneem je de volgende stappen:

1. Als je het betreffende evenement in de agenda op de homepage ziet staan, klik je direct op het evenement.

Staat jouw gewenste evenement niet op de homepage, klik dan op de Agenda in de navigatiebalk. Je komt dan terecht op de pagina waar alle evenementen te vinden zijn. Zoek het evenement waarvoor je jezelf wilt aanmelden en klik op het evenement.

Je komt nu terecht op de pagina van het evenement.

2. Klik op Aanwezig

Je bent nu aangemeld voor het evenement. Mocht je later je aanwezigheid willen aanpassen, dan kun je altijd weer naar de pagina van het evenement gaan, en onder Aanwezig op Geïnteresseerd of Niet aanwezig klikken. Als je jezelf op 'Aanwezig' zet, dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden van eventuele veranderingen in het evenement.

TIP!

Je kunt een Plek evenement ook toevoegen aan je eigen digitale agenda (zoals je Outlook agenda) met een druk op de knop.