Waar vind ik applicaties?

Je vindt de applicaties op Plek terug, onder het app-icoontje. Hier vind je niet alleen de algemene apps die iedereen ziet, maar ook de groepsapps die horen bij de groepen waar je lid van bent. Zo zorgen we ervoor dat iedereen, ook een nieuwe medewerker, snel zijn weg vindt binnen Plek.

Apps openen

Om een app te openen onderneem je de volgende stappen:

1. Klik op het app-icoon in de menubalk om naar de overzichtpagina van alle apps te gaan.
Je ziet dan een overzicht van alle voor jou relevante applicaties.

2. Klik op een applicatie.
De betreffende applicatie wordt nu geopend.

TIP!

Op Plek vind je bijna alles met de globale zoekfunctie, makkelijk en snel. Lees hier hoe dat werkt.