Een document plaatsen in een groep

Je kunt als gebruiker van Plek documenten plaatsen binnen de groepen waarvan je lid bent. De betreffende documenten zijn dan alleen zichtbaar voor leden van de betreffende groep.

Een document plaatsen in een groep

Als je een document wilt plaatsen in een groep waarvan jij lid bent, onderneem je de volgende stappen:

1. Ga met je muis over Groepen in de navigatiebalk.
2. Klik vervolgens op de groep waarin je een document wilt plaatsen. Je komt terecht op de tijdlijnpagina van de betreffende groep.

3. Klik op dan + Nieuw document bij de documentenwidget rechts in de groep.

Of kies voor Documenten in de menubalk om daarna te kiezen voor + Nieuw document.

Er opent nu een scherm waarin de mappen die op jouw computer staan worden weergegeven.

4. Navigeer naar de map waarin jouw gewenste document is opgeslagen en dubbelklik op het betreffende bestand.

Nu verschijnt er een scherm waarin je de instellingen voor dit document kunt aanpassen.

5. Kies er voor om nog een document toe te voegen of geef je document (eventueel) een andere titel en omschrijving en vul eventueel nog meer informatie met betrekking tot dit document in (zoals publicatiedatum en tags).

6. Klik vervolgens op Publiceren.

Jouw document is nu toegevoegd aan je groep. Je ziet alle documenten die in de groep zijn geplaatst in de rechterkolom en in het documentenoverzicht staan.