Een goede naam en omschrijving van je groep

Iedere gebruiker op Plek kan een groep aanmaken. Als eigenaar van een groep, of als platform admin, is het mogelijk om de groep te personaliseren. Een goede naam en omschrijving dragen bij aan het succes van jouw groep. Maak je geen zorgen over het kiezen van dé perfecte naam of omschrijving, deze kun je later altijd nog aanpassen.

De naam en omschrijving van een groep aanpassen

Om de naam en/of omschrijving van een groep aan te passen, volg je de volgende stappen:

1. Ga naar groepen in de navigatiebalk

2. Klik op de groep die jij wilt aanpassen.

Je komt nu op de tijdlijn van de groep.

3. Klik op de drie puntjes rechtsboven in het scherm.

4. Ga naar groep bewerken

5. Vul de gewenste naam en omschrijving in.

6. Klik op bewaar om je wijzigingen op te slaan.

TIP!

Als groepsbeheerder kun je de groepchat binnen jouw groep aanzetten. Zo kan er makkelijk en snel gecommuniceerd worden over groepskwesties.