Media: een formulier toevoegen aan een bericht

Je kunt als gebruiker van Plek een formulier aanmaken om je collega's vragen te stellen. In dit artikel leggen we uit hoe je een formulier toevoegt.

1. Kies eerst een groep of kanaal waar je het bericht gaat plaatsen:

2. Selecteer het icoontje voor het toevoegen van een formulier:

3. Kies nu voor Nieuw formulier om te beginnen vanuit een leeg formulier of Bestaand formulier dupliceren om vragen vanuit een ander formulier te kopiëren.

Let op! Na publicatie is het nog mogelijk om een formulier te bewerken, totdat de eerste gebruiker zijn of haar antwoorden heeft ingestuurd. Dat doen wij omdat het wijzigen van vragen of antwoordmogelijkheden kan leiden tot een vertekend beeld op de resultaten.