Media: een audiobestand toevoegen aan een bericht

Je kunt als gebruiker van Plek zelf berichten plaatsen. Aan die berichten kun je media toevoegen van maximaal 500MB. In dit artikel laten we zien hoe je een audiobestand toevoegt, handig als je bijvoorbeeld een podcast wilt plaatsen.

Een audiobestand aan een bericht toevoegen

Het is mogelijk om een MP3-bestand aan je bericht toe te voegen. Om een audiobestand aan een bericht toe te voegen, onderneem je de volgende stappen:

1. Klik op het media-icoon onderaan je bericht:
2. Navigeer dan naar de map op je computer waar het audiobestand is opgeslagen. Dubbelklik op het bestand.

Je ziet het audiobestand nu onderaan je bericht verschijnen. Je kunt per bericht één audiobestand als bijlage uploaden.

3. Als je bericht klaar is, klik je op Plaatsen.

Je bericht is nu geplaatst, inclusief het audiobestand.