Berichten lezen op jouw persoonlijke startpagina

De startpagina is jouw gepersonaliseerde centrale startpunt van jouw dag. Hier vind je een overzicht van alle nieuwe berichten die voor jou relevant zijn. Je kan op twee manieren berichten lezen op jouw startpagina: (1) in het belangrijk nieuwsoverzicht en (2) op jouw tijdlijn.

+ New group-65

Berichten in het belangrijk nieuwsoverzicht.

In het belangrijk nieuwsoverzicht vind je alle belangrijke berichten uit jouw organisatie. Afhankelijk van de standaard instellingen, worden hier berichten getoond uit kanalen en groepen waar je wel of geen lid van bent. In dit helpartikel lees je meer over welke berichten er verschijnen in het belangrijk nieuwsoverzicht en hoe deze zijn ingedeeld.

Wanneer je klikt op één van de berichten, verschijnt het bericht in een pop-up venster. Op deze manier hoef je de startpagina niet te verlaten.

Berichten op de tijdlijn.

Onder het belangrijk nieuwsoverzicht vind je jouw tijdlijn. Hier staan alle berichten gesorteerd op chronologische volgorde. Afhankelijk van jouw instellingen, is het ook mogelijk om berichten waarop gereageerd is bovenaan op de tijdlijn te laten verschijnen.

Lange berichten lezen.

Lange berichten worden ingekort op de tijdlijn. Klik op Lees meer om het volledige bericht te lezen. Het volledige bericht is nu te lezen op jouw tijdlijn.

Een bericht volledig openen.

Klik op de titel van het bericht om het bericht volledig te openen. Een nieuwe pagina wordt hiermee geopend met het volledige bericht met eventuele bijlages en alle reacties.

Wees up-to-date op jouw tijdlijn.

Jouw Plek-omgeving houdt bij welke berichten nieuw zijn en welke berichten je al gelezen hebt op jouw tijdlijn. Wanneer er geen nieuwe berichten meer beschikbaar zijn, ontvang je een melding op jouw tijdlijn.