Media: afbeeldingen toevoegen aan een bericht

Er zijn verschillende manieren om een afbeelding toe te voegen aan jouw bericht. In dit artikel laten we de drie mogelijkheden zien.

1. Sleep een bestand vanaf jouw computer naar Plek

Zorg ervoor dat de cursor cursor2.gif op de juiste plaats in het bericht staat en sleep een bestand (JPEG of PNG) vanaf jouw computer naar het bericht op Plek:

2 Via de werkbalk, sleep de afbeelding in het vlak, of klik tussen de stippellijntjes om een bestand te selecteren vanaf jouw computer.

3. Via Snel invoegen

Klik in de kantlijn van de actieve regel op het + icoontje. Selecteer vervolgens het icoontje voor het toevoegen van een afbeelding. Je kunt nu een bestand op jouw computer selecteren:

Wil je jouw afbeelding niet tussen de tekst, maar als algemene bijlage toevoegen? In dit artikel laten we zien hoe je dat doet.

Tip!
Maak je content aantrekkelijk door er beeld of geluid aan toe te voegen. Uit onderzoek blijkt dat artikelen met afbeeldingen bijvoorbeeld maar liefst 94% beter gelezen worden.