Media: een document toevoegen aan een bericht

Je kunt als gebruiker van Plek zelf berichten plaatsen. In dit artikel laten we zien hoe je daar een document aan toevoegt.

Een document toevoegen aan een bericht

Als je een document wilt toevoegen aan je bericht onderneem je de volgende stappen:

1. Klik op het document-icoon onderaan je bericht: mceclip0.png

2. Er opent nu een scherm. Selecteer hier een bestand uit de lijst of kies voor Nieuw document:

3. Na het uploaden of selecteren van een bestand, koppel je het document aan het bericht door op Toevoegen te klikken:

Het document verschijnt nu onderaan het bericht: