Een groep archiveren of verwijderen

Bepaalde groepen lopen op een gegeven moment ten einde. Je kunt groepen daarom archiveren.

Een groep archiveren of verwijderen

Als je een groep wilt archiveren onderneem je de volgende stappen:

1. Ga met je muis over Groepen in de navigatiebalk.
2. Klik vervolgens op de groep die je wilt archiveren.

De groepspagina van de betreffende groep verschijnt.

3. Klik op de drie puntjes, rechts bovenin.
4. Klik vervolgens op Groep bewerken

5. Klik linksonder op Archiveren.

Je groep is nu gearchiveerd. Je vindt hem onder 'Groepen' nog altijd terug met de filter 'Gearchiveerde groepen'. Je kunt de groep later natuurlijk ook weer activeren.

Wil je de groep liever verwijderen? Klik dan op verwijderen links van de knop archiveren.

TIP!

Ook 1-op-1 chatgesprekken kun je archiveren. Je chatgeschiedenis blijft bewaard, dus je kunt het gesprek later altijd weer oppakken!