Een gebruiker uitloggen (apparaat kwijt/gestolen)

Het kan natuurlijk gebeuren dat een Plekgebruiker zijn/haar telefoon, tablet of computer kwijtraakt. Om er zeker van te zijn dat gegevens niet in verkeerde handen komen, kun je als admin via het admin panel een gebruiker op al zijn/haar apparaten uitloggen van Plek. Zo beschermen we de data die op Plek staat.

Een gebruiker uitloggen

Om een gebruiker op al zijn/haar apparaten uit te loggen, onderneem je de volgende stappen:

1. Ga met de muis over jouw naam heen.
2. Klik op Admin

Je bent nu in het admin panel en ziet direct een overzicht van alle bestaande gebruikers.

3. Klik op het uitgang-icoontje rechts naast de gebruiker die je wilt uitloggen: CleanShot_2021-08-13_at_09.13.08.png

Er verschijnt een pop-up.

4. Bevestig in de pop-up dat je de gebruiker op al zijn/haar apparaten wilt uitloggen van Plek.

De gebruiker is nu overal uitgelogd. Natuurlijk kan deze persoon op apparaten die niet kwijt of gestolen zijn gewoon opnieuw inloggen.