Overzicht van gebruikers in Excel

Het is mogelijk om een overzicht te downloaden van alle ingevulde profielvelden van de gebruikers die binnen jouw Plek actief zijn. Zo kan je bijvoorbeeld in één oogopslag zien wie er als laatst is ingelogd, of sorteren per afdeling of aanwezige dagen.

Downloaden van het Excelbestand

Ga eerst naar het gebruikersoverzicht in het admin panel:

Vervolgens klik je op de onderstaande knop:

De download start binnen ongeveer tien seconden.

Extra velden toevoegen

Niet alle velden zijn standaard zichtbaar in de export. Staan er velden op jullie profielen die je graag wilt zien in het Excelbestand? Neem dan contact op met support@plek.co en geef aan welk veld we voor jou mogen activeren.