Wat is het verschil tussen push- en e-mailnotificaties?

Binnen Plek wordt er gesproken over push- en e-mailnotificaties. Het verschil tussen deze notificaties wordt in dit artikel uitgelegd. Zo weet je precies wat je van welk type notificatie kunt verwachten en wat niet.

Pushnotificaties

Pushnotificaties komen binnen op jouw mobiele apparaat of via de webbrowser. Ontvang je geen pushnotificaties? Controleer dan eerst jouw instellingen op Plek en daarna de instellingen van jouw apparaat.

E-mailnotificaties

E-mailnotificaties komen als normale e-mails binnen in jouw mailbox. Ontvang je geen e-mailnotificaties? Kijk dan naar jouw instellingen op Plek.