Eerste hulp bij notificaties

Een notificatie is een handig instrument om alle gebruikers in te lichten over belangrijk (organisatie)nieuws. Het is ook één van de functies waar veel vragen over binnenkomen. Daarom hebben we deze pagina in het leven geroepen; om jou als platformbeheerder de juiste informatie te geven om deze problemen op te lossen. En mocht dat een keer niet lukken, dan lees je hier ook welke informatie wij nodig hebben om het notificatieprobleem van jouw gebruiker(s) op te lossen.

Wat is het verschil tussen pushnotificaties en e-mail notificaties?

Stap 1: Vraag de gebruiker de persoonlijke instellingen te controleren

Stap 2: Vraag de gebruiker de instellingen van de mobiele telefoon, tablet en/of webbrowser te controleren

Stap 3: Deze informatie hebben wij nodig om jullie te helpen

Geforceerde (push)notificaties: Hoe verstuur ik notificaties aan gebruikers die aangeven deze niet te willen ontvangen?