Probleem met notificaties melden

Op deze pagina lees je welke informatie wij nodig hebben om naar een notificatieprobleem te kijken. Deze pagina is bedoeld voor platformbeheerder(s). Ben jij de beheerder van een platform? Stuur de antwoorden op de onderstaande vragen dan naar support@plek.co. Dit helpt ons om jullie probleem beter in kaart te brengen.

Heb je als gebruiker problemen met notificaties? Meldt dit dan bij de Plekbeheerder binnen jouw organisatie. Om sneller tot een oplossing komen, kan je deze pagina gebruiken om alvast zo veel mogelijk informatie aan te leveren.

Welke informatie hebben wij nodig om een probleem met notificaties op te lossen?

Naam getroffen gebruiker:
E-mail adres gebruiker:
Komt dit probleem vaker voor? Zo ja: heb je meer voorbeelden voorhanden? Dan ontvangen wij graag de namen en e-mail adressen van drie verschillende gebruikers.

Per voorbeeld hebben wij deze aanvullende gegevens nodig:

Voor problemen met de mobiele app:
Wat is het merk en exacte typenummer van jouw toestel?
Welke versie van iOS of Android staat er op jouw toestel geïnstalleerd?
Welke versie van de Plek app gebruik je? (Plek app > Meer > Instellingen)
Geef één of meerdere voorbeelden van een notificatie die je verwacht te ontvangen (voorbeeld: pushbericht naar aanleiding van nieuw bericht A in groep B.)

Desktop app:
Welke versie van de Plek app gebruik je?
Welk besturingssysteem (en welk versienummer) gebruik je?
Geef één of meerdere voorbeelden van een notificatie die je verwacht te ontvangen (voorbeeld: pushbericht naar aanleiding van nieuw bericht A in groep B.)

Webbrowser:
Welke browser gebruik je?
Welke exacte versie van deze browser gebruik je?
Welk besturingssysteem gebruik je?
Geef één of meerdere voorbeelden van een notificatie die je verwacht te ontvangen.