De programmamanager openen

Ga met jouw muis over jouw naam (rechtsboven in Plek) en klik op Programmamanager. In dit overzicht vindt je alle programma's. Dit is het startpunt voor het maken, bewerken of verwijderen van je programma's. Daarnaast kan je hier terecht voor het inzien van resultaten en het aan- en uitzetten van bestaande programma's.

Nu je weet waar je de programmamanager kunt vinden, is het tijd om een programma aan te maken.