Applicaties uitlichten via een widget

In dit artikel laten we je zien hoe je uitgelichte applicaties in een widget toont. Dit is een manier om applicaties extra onder de aandacht te brengen.

Voordat we beginnen: zorg ervoor dat de widget uitgelichte apps ingeschakeld is.

Zodra je dit hebt gedaan, kies je de applicatie(s) die je wilt uitlichten:

1. Open de overzichtspagina van een applicatie:

2. Kies voor bewerken:

3. Activeer Uitgelicht en selecteer eventueel een icoontje voor de snelkoppeling.

Het resultaat van de widget:

Tip: Zet de meest belangrijke applicaties bovenaan, om ze extra zichtbaar te maken. Het is mogelijk om de volgorde van de uitgelichte applicaties te wijzigen, door ze simpelweg te slepen.