Widgets activeren en deactiveren

Rechts naast de tijdlijn bevinden zich de widgets, meestal bovenaan de pagina:

Je kunt verschillende widgets kiezen voor jouw platform, waaronder de integratie van een Twittertijdlijn, banners of uitgelichte apps (snelkoppelingen).

Wil je hiermee aan de slag, maar is het onderdeel widgets niet zichtbaar in jouw admin panel? Neem in dat geval contact op met support@plek.co om de widgets te activeren. Kan je direct aan de slag? Volg dan de onderstaande stappen:

- Ga met je muis over jouw naam (1) en kies voor Admin (2).

- Kies in het linkermenu voor WidgetsSchermafbeelding_2020-11-26_om_12.49.39.png

Voeg een widget toe door een keuze te maken uit het lijstje met Nieuwe widgets. Na het toevoegen van de widget is het belangrijk dat er een groene knop naast verschijnt: CleanShot_2021-08-17_at_16.33.36.png

Is de knop rood? Klik dan op de rode knop om de widget te activeren. Je kunt een widget weer uitzetten door op de groene knop te klikken.