Wat zijn applicaties?

Applicaties binnen Plek zijn links naar externe systemen. Dit kunnen bijvoorbeeld verwijzingen naar een website of tool zijn die relevant is voor alle gebruikers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rooster- of verlofsysteem.

Binnen groepen kan verwezen worden naar een website of tool die alleen relevant is voor de groepsleden, zoals het boekhoudsysteem voor de financiële afdeling.

Een overzicht van het applicatiescherm

Wanneer je navigeert naar het applicatiescherm zie je een volgend overzicht.

1. Het applicatie-icoon vind je links bovenin de menubalk van je Plek omgeving.

2. Via nieuwe app kun je een nieuwe applicatie toevoegen. Algemene applicaties kunnen alleen door beheerders worden toegevoegd. Applicaties gelinkt aan groepen kunnen door groepsbeheerders worden toegevoegd.

3. Een overzicht van alle applicaties, zowel organisatiebreed als die van de groepen waar je lid van bent.

4. Een overzicht van de meest bekeken applicaties van je organisatie.

Scherm­afbeelding 2024-04-08 om 13.54.54