Hoe werkt de reserveringsmodule?

Een reservering maken

Je vindt de reservingsmodule bij Agenda (bovenaan) en op de overzichtspagina van de Agenda kies je vervolgens voor Reserveringen.

Je maakt een reservering door op de kalender te klikken. Een reservering kan voor jezelf of voor iemand anders aangemaakt worden. De reserveringsmodule is altijd gekoppeld aan een specifieke groep. Je kunt alleen reserveringen toekennen aan de leden van die groep.

1. Selecteer de locatie van de reservering. Het volgende scherm verschijnt.

2. Kies hier voor wie je de boeking maakt. Dat kan voor jezelf of voor iemand anders. Je kunt in de zoekbalk zoeken op personen.

3. Vul de datum, tijd en duur van de reservering in. Als je het vinkje ‘de hele dag’ aanvinkt, maak je een reservering voor de hele dag. Je kunt reservering ook elke maandom de weekwekelijks of dagelijks laten terugkeren.  Hiervoor klik je op mceclip3.pngSelecteer de frequentie.

4. Kies welke ruimte je wil reserveren.

5. Geef hier een beschrijving van je reservering en laat weten of mensen contact kunnen opnemen tijdens de reservering.

6. Alles ingevuld? Klik dan op maken. Je vind je reservering direct terug in het hoofdscherm. Als je klikt op je reservering kun je hem inzien en eventueel nog aanpassen. Je reservering is nu ook zichtbaar voor andere mensen.