Wat is de reserveringsmodule?

Met de reserveringsmodule kun je eenvoudig een ruimte, beamer of andere zaken reserveren. De reserveringsmodule moet gekoppeld worden aan een groep. De module is per groep afzonderlijk te gebruiken. Via de module kun je per locatie of gebouw direct alle beschikbare en te reserveren zaken inzien.

Waar vind ik deze module?

Je vindt de reserveringsmodule via de agenda op je eigen Plekomgeving. Navigeer via de menubalk bovenin naar agenda. Klik vervolgens op agenda. Je komt dan op de overzichtspagina van de agenda terecht. Hier zie je vervolgens aan de linkerkant de optie: Reserveringen.

Let op: alleen admins kunnen deze module instellen, maar als gebruiker kun je natuurlijk wel een reservering inplannen.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe zo'n reserveringssysteem er in de praktijk uit kan zien: