Welke instellingen kan ik aanpassen?

Nadat je bent genavigeerd naar je instellingen via je naam, rechts bovenin in je scherm, openen je jouw instellingen op het platform. Hoe je dit doet vind je hier.

Welke instellingen zijn er?

In het linkermenu zie je verschillende instellingen die je kunt aanpassen.

Scherm­afbeelding 2024-04-08 om 14.06.44

1. Taal en authenticatie. Hiermee kun je selecteren wat de standaardtaal op je platform wordt. Let op: de admin maakt een voorselectie van de beschikbare talen op je platform. In de instellingen kun je ook je wachtwoord waarmee je inlogt aanpassen en kun je een QR-code generen om makkelijk via je mobiel in te loggen.

2. Binnen Notificaties kun je de algemene en specifieke notificaties-instellingen aanpassen. Je kunt hier bijvoorbeeld kiezen om push- en/of e-mailnotificaties van kanalen of groepen aan of uit te zetten.

3. Bij Beschikbaarheid kun je aangeven of je bijvoorbeeld een bepaalde periode afwezig bent. Je krijgt dan in die periode geen notificaties.

4. Email en agenda updates geeft je de mogelijkheid om je in- of uit te schrijven voor periodieke mailupdates. Ook kun je je Plek evenementenagenda synchroniseren met je eigen Outlook agenda. Op deze manier komen jouw Plek agenda items in je eigen dagelijkse agenda te staan.