1. Kennisbank
  2. Je weg vinden in Plek

Een nieuwe challenge aanmaken

Binnen de ideeëngenerator op Plek maak je challengesDe verschillende challenges zijn vraagstukken waarbij wordt gevraagd aan de medewerkers van de organisatie om mee te denken.

Nieuwe challenge aanmaken.
- Navigeer naar de ideeëngenerator via challenges in het navigatiemenu (bovenin). Je komt nu op de overzichtspagina van de ideeëngenerator.
- Kies linksboven in dit scherm voor nieuw challenge. Je komt nu op een scherm waar je de nieuwe challenge kunt aanmaken:

1. Geef je challenge een titel.
2. Beschrijf je challenge, door onder andere aan te geven wat het doel van dit vraagstuk is.
3. Kies je privacy instellingen. Meer informatie over privacy instellingen vind je hier.
4. Geef één of meerdere verplichte vragen op. Hierdoor vraag je de bedenker om verplichte vragen te beantwoorden. Deze vragen dienen ter begeleiding richting een goed idee.
5. Klik op maken. Je challenge is nu aangemaakt.

Let op! Soms kiest een organisatie ervoor om het maximaal aantal (openstaande) challenges te beperken.
In dat geval is het mogelijk dat het aanmaken van challenges niet mogelijk is voor iedere gebruiker. Mocht je de optie zoals hierboven beschreven niet terugvinden, vraag jouw platformbeheerder dan om de challenge voor je aan te maken.