Een nieuw idee toevoegen

Wanneer je een goed idee hebt kun je deze in de ideeëngenerator zetten. Dit idee plaats je in een van de challenges of thema's van jouw organisatie. Hieronder staat beschreven hoe je dit kunt doen.

Nieuw idee toevoegen
- Navigeer naar challenges via het menu bovenin je scherm
- Kies rechts in je scherm voor Jouw idee toevoegen.

1. Bepaal onder welke challenge je dit idee wilt plaatsen. Zit er geen passende challenge bij? Maak deze zelf aan of vraag jouw platformbeheerder om deze aan te maken.Je kunt er ook voor kiezen om eerst naar de challenge van jouw keuze te navigeren. Hier kun je ook je jouw idee toevoegen. Je hoeft dan de challenge niet meer te selecteren.

2. Vul de titel van je idee in, en voeg een beschrijving toe.

3. Beantwoord de verplichte vragen die bij deze challenge passen.

4. Klik op maken; je idee wordt direct toegevoegd binnen de challenge: