Een bijlage toevoegen aan jouw bericht

Een bericht bevat vaak ook afbeeldingen of video's. Meestal worden deze tussen de lopende tekst geplaatst, maar soms ook onderaan, zoals je bijvoorbeeld kent van bijlagen in e-mails. In dit artikel laten we zien hoe je een bijlage toevoegt.

Een bijlage toevoegen aan jouw bericht

1. Selecteer eerst in welk kanaal of groep jouw bericht komt.

2. Je kunt (zie onderstaande afbeelding, van links naar rechts) een mediabestand (afbeelding, video of audio),  , document of formulier als bijlage toevoegen:

3. Klik op een type bijlage naar keuze en selecteer vervolgens het gewenste bestand op jouw computer.

De bijlage verschijnt nu onderaan het bericht: