Hoe vertaal ik content?

Op Plek kunnen berichten in meerdere talen geplaatst worden. De schrijver van een bericht kan naast een Nederlandse versie ook handmatig een versie in een andere taal toevoegen.

Bericht in andere taal toevoegen

1. Om een bericht (of vraag) in een andere taal toe te voegen ga je naar de geavanceerde bericht editor. Dit doe je door rechts onder in de snelle editor op geavanceerd te klikken.

2. Je komt nu in de geavanceerde editor en kunt jouw bericht in de basistaal toevoegen. In onderstaand voorbeeld is dat Nederlands.

3. Heb je jouw bericht klaar, dan klik je op vertalen naar en hier kies je vervolgens de taal die je wil toevoegen. In deze keuzelijst staan alle taalopties die voor jouw platform beschikbaar zijn.

4. Er opent een extra editor waar je zelf jouw bericht in de gekozen taal kan toevoegen. Let op, je moet dus zelf met behulp van een vertaler jouw bericht vertalen naar de gekozen taal. In onderstaand voorbeeld is dat Duits. Je kunt op Nederlands klikken om tussentijds terug te gaan naar de Nederlandse versie. Klik vervolgens weer op Duits om terug te gaan naar waar je met de Duitse versie gebleven was.

5. Zijn jouw berichten klaar, dan kun je ze plaatsen zoals je gewend bent. Voor onderstaand voorbeeld geldt: Gebruikers die Plek in het Nederlands gebruiken zien de Nederlandse versie op de tijdlijn verschijnen. En gebruikers die Plek in het Duits gebruiken zien de Duitse versie.