Programma manager overzicht

Heb je de programma manager geopend, dan zie je verschillende programma's staan die je kunt doorlopen. In dit artikel leggen we je uit hoe je naar het overzicht van programma's gaat, waar je kan zien welke programma's zijn afgerond, welke lopend zijn en welke in de toekomst gepland zijn.

Programma's bekijken

Om het overzicht van programma's te bekijken, dien je de programma manager te openen. Hoe je dat doet lees je hier. De lopende programma's openen nu in een balk aan de rechterkant van jouw scherm. Staan er geen programma's? Dan zijn er op dit moment geen lopende programma's voor jou.

Navigeren naar het overzicht van programma's

Om een compleet overzicht te zien van alle afgeronde, lopende en geplande programma's, klik je op overzicht. Je gaat nu naar een scherm waar al jouw programma's te zien zijn. De lopende programma's kun je vanaf hier ook afwerken door erop te klikken. De specifieke taak uit het programma opent zich dan weer aan de rechterkant van het scherm.