De programma manager openen

De Plek programma manager wordt gebruikt voor bijvoorbeeld onboarding en om enquêtes uit te zetten.

Waar vind ik de programma manager?

Wanneer de Plek programmanager aan staat, zie je aan de rechter kant van het scherm een raket icoon. Schermafbeelding_2021-08-09_om_09.44.26.png

Hoe open ik de programma manager?

Om de programma manager te openen, klik je op het raket icoon. De programma manager opent in een balk aan de rechterkant van het scherm. Wil je de programma manager weer inklappen? Klik dan op het pijltje.