Boekingstool beheren

Heb je de boekingstool al ingeschakeld voor een specifieke groep? Gebruik dan dit artikel om de boekingstool klaar te maken voor gebruik.

Kamers of items toevoegen

Zorg ervoor dat je bent ingelogd als admin. Vervolgens kies je in het navigatiemenu (bovenaan) eerst voor Agenda en hierna volg je de onderstaande stappen:

1. Vanuit Agenda, kies voor Reserveringen.

2. Kies de groep waarvan je de reserveringsmodule wilt bewerken.

3. Klik op + Nieuw item om een nieuwe regel toe te voegen.

4. Voer een weergavenaam in.

5. Selecteer de taxonomie. De taxonomie kan ingesteld worden zodat gebruikers bijvoorbeeld kunnen filteren op vergaderruimtes of stilteruimtes.

6. Klik op Maken om de nieuwe regel op te slaan. Gebruikers kunnen de ruimte direct boeken.

TIP!

Het is niet mogelijk om de volgorde van de lijst te wijzigen. Denk daarom vooraf na over de structuur en begin met het aanmaken van het bovenste item.