1. Kennisbank
  2. Feedback verzamelen

Algemene formulierinstellingen

Er zijn algemene instellingen in Plek die gelden voor elk nieuw aangemaakt formulier. In dit artikel lees je er meer over. De algemene instellingen vind je in het menu aan de rechterkant bij het maken van een formulier. De onderstaande instellingen zijn allemaal standaard ingeschakeld voor een uitgebreid formulier en zijn mogelijk niet van toepassing op een poll of simpel formulier

1. Notificaties - Selecteer (een) gebruiker(s) die een notificatie ontvangen voor elke nieuwe reactie. Deze gebruikers mogen ook de resultaten van het formulier zien (bij een poll worden de resultaten altijd aan alle gebruikers getoond).
  2. Quiz opties - Maak een quiz door het antwoord op een meerkeuzevraag of een vraag met meerdere antwoorden te husselen. Alleen beschikbaar voor uitgebreide formulieren.
  3. Anonieme resultaten - Selecteer deze optie om het antwoord van elke gebruiker te anonimiseren. Deze optie kan na het opslaan niet meer worden gewijzigd
  4. Wanneer het formulier verstuurd wordt.. - Maak een bevestigingstekst die aan alle gebruikers wordt getoond na het invullen van het formulier. Kies ervoor om ze uw persoonlijke bevestigingstekst te laten zien of kies ervoor om grafieken aan de gebruiker te laten zien.
  5. Meerdere inzendingen - Sta gebruikers toe om meerdere inzendingen in te sturen. Help gebruikers door suggesties te geven voor hun eerder ingevulde antwoorden of kies ervoor om het formulier altijd zonder suggesties te tonen. Denk eraan dat eerdere inzendingen niet worden verwijderd of gewijzigd.