Hoe bekijk en exporteer ik de resultaten?

De resultaten van jouw formulier worden getoond in het resultatengedeelte van het formulier. Je kunt de resultaten bekijken door op het grafiek-icoon te klikken.

Grafieken

Afhankelijk van het vraagtype worden de resultaten gevisualiseerd in een duidelijk overzicht. Dit kan een taart- of staafdiagram zijn, of een overzicht van de geschreven antwoorden. Om je te helpen de resultaten van jouw formulier te analyseren, kun je rechtsboven op het export icoon (1) klikken om een .csv bestand van de resultaten te maken, of op Bekijk (2) klikken om een individueel resultaat te bekijken.