Handig en snel je release notes vinden

In de release notes vind je alle informatie over de updates van Plek na een release. Deze release vind altijd twee keer per maand plaats: een release van de Plek webversie en een release van de Plek app.

Je kan de release notes heel makkelijk vinden in je eigen Plek account. Wanneer je op het profielicoon klikt, verschijnt er een dropdown lijst. Door op ‘Wat is nieuw?’ te klikken kom je bij de release notes.

In de app kan je de release notes vinden door op de button Meer te klikken. Als je naar beneden scrollt en op 'Wat is nieuw?' klikt, kom je ook bij de release notes.