Bekijk jouw Plek statistieken (bèta)

Met de vernieuwde statistiekenfunctie van Plek kun je moeiteloos de prestaties van je content op jouw platform volgen. Verdiep je in verschillende data zoals betrokkenheid, weergaven en inzichten in content om een duidelijker inzicht te krijgen in het succes van jouw platform en om jouw contentstrategie te verbeteren.

Toegang de Plek statistieken (bèta)

1. Ga met je muis over je profielfoto rechtsboven
  2. Klik op Statistieken
  3. Klik op de notificatie boven in de statistieken

Pas tijdsrange aan

Om je te concentreren op specifieke gegevens, kies je het gewenste tijdsbereik. Je kunt het tijdsbereik instellen door op het pictogram in de rechterbovenhoek te klikken. Kies voor een vooraf gedefinieerd tijdsbestek of maak je eigen absolute tijdsbestek:

Filter jouw statistieken

Wil je een bepaalde gebruiker vinden of inzicht krijgen in een specifieke groep of post? Gebruik de filterknop  om je gegevens te verfijnen.

Het is mogelijk om meer data in te zien van een specifieke post, groep of kanaal. Hier vind je bijvoorbeeld data over weergave en activiteit. Klik hiervoor op de titel van de post, of naam van de groep of kanaal.

Sorteer jouw gegevens

Standaard worden de gegevens gesorteerd van hoog naar laag, maar je kunt de sorteervolgorde eenvoudig wijzigen. Klik op de variabele om gegevens alfabetisch of van laag naar hoog te sorteren.

Snel en gemakkelijk navigeren

Onze statistiekfunctie is verdeeld in vier verschillende dashboards: je hoofddashboard, data over betrokkenheid, weergavegegevens en content gegevens. Schakel snel tussen deze dashboards met behulp van het navigatieraster aan de linkerkant van het scherm.