Een formulier plaatsen (in een informatiepagina)

Je kunt als gebruiker van Plek een formulier aanmaken in een bericht, maar als admin kun je ook een formulier plaatsen in een informatiepagina. Handig als het niet om een eenmalig project gaat, bijvoorbeeld als je bepaalde informatie wilt ontvangen van elke nieuwe medewerker. Je kunt zelf bepalen hoeveel vragen je wilt stellen, en per vraag een type antwoordmogelijkheid instellen.

Een formulier plaatsen in een informatiepagina

Als je een formulier binnen een informatiepagina wilt plaatsen onderneem je de volgende stappen:

1. Maak een nieuwe pagina aan, geef de pagina een naam en vul de benodigde tekst in.
2. Klik onderaan op Formulier.

3. Er verschijnt nu een keuzescherm.
- Heb je al een bestaand formulier dat je wilt hergebruiken? Selecteer bestaand formulier dupliceren. Er wordt een kopie van een bestaand formulier gebruikt voor deze informatiepagina.
- Wil je een nieuw formulier aanmaken? Selecteer dan nieuw formulier. Er wordt een nieuw formulier aangemaakt. Lees meer over het maken van formulieren in onze helpartikelen over formulieren.