Applicaties toevoegen

Op Plek kun je koppelingen plaatsen naar belangrijke systemen en tools. Dit noemen wij applicaties. Koppel bijvoorbeeld tools voor de boekhouding of urenregistratie. Maar ook links naar de sociale media van je organisatie kunnen onder applicaties geplaatst worden.

Een applicatie toevoegen

Om een applicatie aan te maken navigeer je eerst naar applicaties via de navigatiebalk via het volgende icoon. apps.svg  En klik vervolgens op Nieuwe app.

1. Kies of de app een publieke of groepsapp is.
2. Vul de naam van de app in.
3. Kies een contactpersoon.
4. Voer de link naar de applicatie in. Het kiezen van een mobiele link is optioneel.
5. Upload een app-icoon. Kies het liefst voor een vierkante afbeelding, zonder tekst.
6. Vul dan een omschrijving in.
7. Kies hoe de app moet openen. Je hebt de keuze uit de volgende opties:
- In een iFrame (hierbij lijkt het alsof de applicatie een onderdeel van Plek is).
- In hetzelfde tabblad.
- In een nieuw tabblad (dit is de standaardactie).
8. Klik op Maken.

Je applicatie is nu toegevoegd aan Plek.