Headerafbeelding toevoegen aan bericht

Door een headerafbeelding toe te voegen aan jouw bericht, trek je de aandacht van gebruikers in het belangrijk nieuwsoverzicht. Via de knop header afbeelding kan je een afbeelding instellen. Deze wordt samen met de titel van jouw bericht weergegeven in het belangrijk nieuwsoverzicht.

Bijlage markeren als header / afbeeldingen in tekst

Wanneer je een bericht plaatst, kan je een afbeelding toevoegen als bijlage. Deze afbeelding wordt automatisch toegevoegd als headerafbeelding.

Wil je dit niet? Klik dan op het sterretje in de bijlage of in de headerafbeelding. De headerafbeelding verdwijnt en de bijlage blijft onveranderd. De afbeelding in de bijlage wordt weergegeven onder aan jouw bericht.

Het is ook mogelijk om een afbeelding in de tekst van jouw bericht te plaatsen. Hiermee pas je de opmaak van jouw bericht aan. Bij het toevoegen van een afbeelding in de tekst, wordt deze automatisch als header geselecteerd. Let op! Dit gebeurt alleen als er nog geen headerafbeelding is geselecteerd. Je kan dit op dezelfde manier ongedaan maken met behulp van het sterretje.

Berichten uitlichten

Door een bericht uit te lichten, zorg je ervoor dat een bericht prominent wordt getoond. Op de tijdlijn zal het bericht extra opvallen, omdat deze een banner bovenaan het bericht heeft (in vergelijking met andere berichten). In het belangrijk nieuwsoverzicht wordt het bericht gemarkeerd als belangrijk (met een !-icoon). Afhankelijk van jouw instellingen heeft dit invloed op de positie in het belangrijk nieuwsoverzicht.

Een bericht uitlichten gebeurt via de geavanceerde opties bij het plaatsen van een bericht. Het uitlichten van berichten is alleen mogelijk voor content managers en admins.