Het lukt me niet om in te loggen in de mobiele app

Lukt het je niet om in te loggen in de mobiele app? Dat kan meerdere oorzaken hebben. Log je in met je e-mailadres en wachtwoord, of via je werkaccount? Wat gaat er precies mis? Vind je hieronder geen oplossing voor je probleem, neem dan contact met de admin van jullie Plek.

Inloggen met e-mailadres en wachtwoord

Als je wilt inloggen in de Plek app met je e-mailadres en wachtwoord kan het voorkomen dat de app je de melding geeft dat je een van de twee incorrect hebt ingevuld. Wat kun je doen?

1. Vul je wachtwoord opnieuw in. Kom je er dan nog steeds niet in en weet je zeker dat je je wachtwoord correct invult, dan heb je misschien in het eerste scherm een incorrect e-mailadres ingevuld. Sluit in dat geval de app af en open hem opnieuw. Vul dan het juiste e-mailadres en wachtwoord in.

2. Ben je vergeten wat het juiste wachtwoord is? Klik dan op 'wachtwoord vergeten' en vul in het volgende scherm je e-mailadres in. Plek stuurt je dan een e-mail waarmee je jouw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Heb je bovenstaande opties geprobeerd en kom je nog steeds niet in de app? Neem dan contact op met de admin van jullie Plek.

Inloggen met je werkaccount

Als je wilt inloggen in de Plek app via je werkaccount, betekent dat dat het inloggen via een systeem buiten Plek gebeurt. Het beheer hiervan ligt dus niet bij Plek, maar bij jouw organisatie.

Nadat je je werkmailadres invult en op 'volgende' klikt, moet je vanzelf doorverwezen worden naar de omgeving van jouw organisatie waarin je moet inloggen.

1. Word je niet doorverwezen naar de omgeving van jouw organisatie? Doe dan dit.....???

2. Word je wel doorverwezen naar de omgeving van jouw organisatie, maar kun je daar niet inloggen? Neem dan contact op met de IT-afdeling van je organisatie.

3. Word je correct doorverwezen en vermeldt het systeem dat je ingelogd wordt, maar heb je nog steeds geen toegang tot de Plek app? Neem dan contact met de admin van jullie Plek.