Hoe maak ik een programma aan in volledig scherm?

Programma´s in volledig scherm zijn optionele opties voor de programma manager en staan standaard uitgeschakeld. Om deze aan te zetten, neem contact op met support@plek.co

Let op! Deze functie kan alleen worden ingeschakeld als je de programma manager tot je beschikking hebt.

Volledig scherm programma’s laten de gebruiker zich volledig concentreren op het programma door Plek op de achtergrond te verbergen

Hoe maak je een programma in volledig scherm?

1. Klik op +Nieuw Programma en voer een titel in.
  2. Selecteer de optie Volledig Scherm tijdens het aanmaken van het programma.
  3. Voeg de gewenste stappen toe.

Lees hier meer over het aanmaken van een programma.

Voorwaarden:

• Programma’s met een volledig scherm kunnen gebruikt worden voor onboarding stappen. Alleen de volgende stappen kunnen hiervoor gebruikt worden

1. Profielvelden invullen

2. Profielfoto uploaden

3. Taalinstellingen

4. Lid worden van groepen

5. Toon groepsuitnodigingen

• Programma’s met een volledig scherm kunnen gebruikt worden voor formulieren.

• Programma’s met een volledig scherm kunnen niet gebruikt worden voor reguliere stappen om documenten, pagina’s, groepen en videocall’s te delen.