1. Kennisbank
  2. Feedback verzamelen
  3. Slim Gesprek : Interne Communicatie Evaluator

Interne Communicatie Evaluator - FAQ

Vragen over de voorwaarden van de Interne Communicatie Evaluator? Je vindt ze hier in de meest gestelde vragen sectie.

Hoe kan ik de gratis standaard versie van de Interne Communicatie Evaluator aanvragen?

Je kan hiervoor een verzoek indienen via support@plek.co

Voor wie is de Interne Communicatie Evaluator bedoeld?

De Interne Communicatie Evaluator is geschikt voor:

• Organisaties die inzicht willen krijgen in hoe medewerkers hun interne communicatie ervaren.
  • Organisaties die willen ontdekken hoe ze Plek effectiever kunnen inzetten.

Wordt de Interne Communicatie Evaluator in andere talen ondersteund?

Nee, op dit moment is de Evaluator alleen beschikbaar in het Nederlands. De standaardversie is ontwikkeld voor organisaties waar Nederlands de voertaal is. Voor andere talen is maatwerk nodig, wat extra kosten met zich meebrengt.

Kan elke organisatie de Interne Communicatie Evaluator gebruiken?

Voor een betrouwbare analyse is een minimaal aantal respondenten vereist. We raden aan om de Evaluator te gebruiken wanneer je minstens 50 actieve gebruikers op je platform hebt. Voor een goede analyse zijn minimaal 40 respondenten nodig.

Hoe krijgen gebruikers toegang tot de Evaluator?

Afhankelijk van de instellingen ontvangen gebruikers:

• Notificaties op het platform (herkenbaar aan het raketicoontje rechtsboven).
  • Push- en e-mailmeldingen voor programma’s met een hoge of urgente prioriteit.
  • Een pop-up op de startpagina voor programma’s met een urgente prioriteit.

Hoe lang kunnen we de Interne Communicatie Evaluator gebruiken?

De Evaluator is 15 dagen beschikbaar.

Is de vragenlijst in te vullen via de mobiele app?

Ja, de vragenlijst kan ook via de mobiele app worden ingevuld. Voor de beste ervaring adviseren we echter om de Evaluator via de webversie te gebruiken. In de app worden de 48 beschikbare items onder elkaar weergegeven.