Kan ik Plek berichten tonen op onze narrowcasting-schermen?

Plek integreert met Easyscreen van Fairview via een kant-en-klare Plek-app binnen Easyscreen. Andere narrowcasting aanbieders kunnen ook gebruik maken van de REST API van Plek om een dergelijke integratie te bouwen.

Bij veel klanten van Plek werkt een groot deel van de medewerkers niet iedere dag op kantoor. Of het nu gaat om de zorg, bouw, kinderopvang op in de industrie.

Veel van deze organisaties maken gebruik van narrowcasting schermen om mensen te bereiken. Het is dan ook een logische stap om Plek berichten ook op deze schermen te tonen en zo het bereik van Plek verder te vergroten.

Easyscreen is een bekende speler op de internationale markt voor narrowcasting systemen. Het is dan ook een logische stap voor Plek en Easyscreen om een samenwerking aan te gaan. Easyscreen ontwikkelde met de gebruik van de Plek API een Plek app op hun systeem, waardoor je als klant van Plek eenvoudig zelf berichten van Plek kunnen tonen op de narrowcasting schermen. Je kiest daarbij eenvoudig hoeveel berichten je wil laten zien en vanuit welke kanalen en groepen deze berichten komen.

Het resultaat is dat nog meer van je medewerkers de berichten van Plek zullen zien.