Hoe log ik in op Plek?

Informatie in jouw Plek-omgeving is alleen toegankelijk voor gebruikers met een account. Om toegang te krijgen dien je eerst in te loggen in Plek met een e-mailadres en wachtwoord. Plek ondersteunt twee soorten inlogmethoden: een generieke inlog en een Single Sign On (SSO).

Untitled design (12)

1. Inloggen met emailadres en wachtwoord

Staat er een account voor je klaar? Dan kan je inloggen met een e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord. Dit is de meest gebruikelijke manier van inloggen voor individuele gebruikers. De inloggegevens worden beheerd door de Plek-beheerder van jouw organisatie.

2. Inloggen met Single Sign On (SSO)

Wanneer jouw organisatie gebruik maakt van een Single Sign On, dan kan je inloggen met de inloggegevens van jouw organisatie . Dit betekent dat je dezelfde inloggegevens gebruikt als voor andere applicaties binnen jouw organisatie die Single Sign On ondersteunen. De inloggegevens worden beheerd door de IT van jouw organisatie.