Slimme Gesprekken Resultaten: Rapportages delen en beheren

Kan ik de resultaten van mijn Slimme Gesprekken delen met andere teams, afdelingen of werknemers?

Resultaten: Rapportages delen en beheren

Het is mogelijk om de resultaten van een Slim Gesprek te delen met iedereen, één of enkele gebruikers of één van jouw teams. Je kunt ervoor kiezen om slechts de persona’s, de succesfactoren of de responses te delen, of een combinatie van deze drie.

Onder Deel rapporten zie je welke gebruikers toegang hebben tot de gedeelde rapportages.
  • (1) "Toegang" geeft aan welke team- of afdelingsrapportages zijn gedeeld met de gebruikers.
  • (2) Hier vind je welke rapportages gedeeld zijn met de geselecteerde groepen (persona’s , succesfactoren en/of open responses ).
  • (3)"Ronde" geeft aan tot welke ronde de resultaten worden gedeeld

Untitled design (19)

Hoe deel ik de resultaten van mijn Slimme Gesprek?
  • Klik op "Deel rapporten (4)".

Untitled design (21)

• Selecteer tot welke ronde je het rapport wilt delen (5). Het is helaas niet mogelijk om slechts één latere ronde te selecteren (bijvoorbeeld, alléén ronde 2). Je deelt bij latere rondes alle rondes tot en met de geselecteerde ronde. Bij het delen van ronde 3 deel je dus alle resultaten van ronde 1, 2 en 3.
  • Kies welke rapporten je wilt delen (6)
  • Kies met wie je de rapporten wilt delen: één of enkele specifieke gebruikers, of de gehele organisatie (7)
  • Selecteer voor welk team je rapporten wilt delen (8), of kies ervoor om de rapporten van de gehele organisatie te delen.
  • Wil je de rechten voor een rapportage wijzigen? Klik dan op de drie puntjes (...)

Wil je een rapportage met een volledig team delen? Kies dan "Selecteer gebruikers" en filter op jouw gewenste team of afdeling. Vink vervolgens "Selecteer alles" aan om alle gebruikers uit jouw gekozen filter toe te voegen.

Untitled design (22)

Slimme Gesprekken is onderdeel van Plek Empower en Plek Engage. Voor meer informatie over het Plek abonnement van jouw organisatie of Slimme Gesprekken, neem contact op met jouw account manager of stuur een e-mail naar support@plek.co.