Wat zijn gedwongen/ geforceerde programma's?

Geforceerde programma’s zijn optionele opties voor de programma manager en staan standaard uitgeschakeld. Om deze aan te zetten, neem contact op met support@plek.co

Let op! Deze functie kan alleen worden ingeschakeld als je de programma manager tot je beschikking hebt.

Met een gedwongen of geforceerde programma, kan je een programma tonen aan een gebruiker zonder dat deze afgesloten kan worden. Het programma moet worden voltooid, voordat de gebruiker verder kan in Plek. Momenteel kunnen geforceerde programma’s alleen gebruikt worden voor onboarding stappen.

Hoe maak ik een geforceerde programma aan?

Lees hier hoe je een programma aanmaakt. Selecteer voor je notificaties de optie gedwongen.

Voorwaarden voor geforceerde programma’s

1. Geforceerde programma’s kunnen gebruikt worden voor onboarding stappen. Alleen de volgende stappen kunnen hiervoor gebruikt worden

• Profielvelden invullen

• Profielfoto uploaden

• Taalinstellingen

• Lid worden van groepen

• Toon groepsuitnodigingen

2. Geforceerde programma’s kunnen gebruikt worden voor formulieren.

3. Geforceerde programma’s kunnen niet gebruikt worden voor reguliere stappen om documenten, pagina’s, groepen en videocall’s te delen.

Omdat de impact van een geforceerde programma groot is, raden we aan om deze altijd eerst te testen in een groep. Maak bijvoorbeeld een testgroep aan en maak het programma alleen beschikbaar voor deze groep.