De volgorde van kanalen wijzigen

Je kunt als admin zelf bepalen in welke volgorde de kanalen worden weergegeven. Dit is dan de standaard voor alle gebruikers. Gebruikers kunnen de volgorde dan nog wel wijzigen. Wil je dat voorkomen? In dat geval kan je een kanaal ook vastzetten.

De volgorde van kanalen wijzigen

Om de volgorde van de kanalen in jullie Plek te wijzigen, onderneem je de volgende stappen:

1. Ga eerst naar het Admin gedeelte binnen jullie Plek: ga met je muis over je eigen naam in de navigatiebalk en klik op Admin.

Je komt nu in het Admin panel terecht. In de zijbalk aan de linkerkant zie je verschillende onderdelen staan, waaronder Kanalen.

2. Klik op Kanalen.

Je komt nu terecht in een overzicht van de bestaande kanalen binnen jullie Plek.

3. Klik op een kanaal, houd de muis ingedrukt en sleep hem het kanaal naar boven of naar beneden:

De nieuwe volgorde van de kanalen wordt direct opgeslagen na het slepen.

4. Om een kanaal vast te zetten klik je op het slotje links van de naam van het kanaal: