Media: een video toevoegen aan een bericht

Er zijn verschillende manieren om een video toe te voegen aan jouw bericht. In dit artikel nemen we deze met je door.

Een videobestand toevoegen

Je kunt meerdere video's toevoegen aan een bericht. Je plaatst een video door het bestand in het bericht te slepen:

Het is ook mogelijk om een video te plaatsen via de werkbalk. Sleep de video dan in de stippellijnen, of klik binnen het rechthoek op de drie puntjes om een bestand op jouw computer te selecteren:

Een YouTube-video insluiten

Je kunt ook een bestaande YouTube-video in jouw bericht insluiten. Dit doe je via de functie Snel invoegen. Klik op het paperclip icoontje om de link up te loaden (3) Of kopieer de URL link naar de video (4) en klik op invoegen.

Een Youtube video toevoegen kan ook via de werkbalk (1). Hiervoor volg je dezelfde stappen als we hierboven bij de werkbalk al hebben beschreven.