Een nieuw programma aanmaken

Om een nieuw programma aan te maken ga je eerst naar het overzicht van alle programma's, via het menu onder jouw eigen naam, en klik je op + Nieuw programma:

De hierna volgende stappenlijst komt overeen met de cijfers op de onderstaande screenshot van het scherm Nieuw programma.

1. Kies een duidelijke titel.
2. Geef aan of je het programma beschikbaar wilt maken voor gebruikers via de desktop webversie en/of de mobiele app.
3. Selecteer voor welke gebruikers het programma zichtbaar moet worden.
4. Of kies er voor om het programma uit te sturen naar specifieke groep(en) op Plek.
5. Heb je meerdere groepen geselecteerd? Selecteer dan of een gebruiker die in meerdere groepen zit, het programma één keer ziet, of eenmaal per groepslidmaatschap.
6. Gebruik filters (via de taxonomie) om bijvoorbeeld een bepaalde (fysieke) afdeling te selecteren.
7. Kies een start- en einddatum voor het programma. Op deze manier hoef je programma’s niet handmatig te activeren of deactiveren.

8. Selecteer wat voor type notificatie(s) de gebruiker krijgt van het nieuwe programma.

Na het doorlopen van de bovenstaande stappen, klik je op Maken om het programma op aan te maken.