Overzicht verschillende weergaven van programma's

Tijdens het aanmaken van een programma word je voor de keuze gesteld om een programma te tonen op desktop, mobiel en/of als pop-up. De verschillende opties zien er voor gebruikers als volgt uit:

Op desktop

De Programmmamodule is voor gebruikers op desktop te vinden door middel van een raket-icoontje aan de rechterkant van het scherm. Wanneer een gebruiker op het icoontje klikt, schuift er een zijmenu uit, vergelijkbaar met de chatfunctie, maar dan rechts.

Mobiele app
Op mobiel is de programmamanager te vinden via het menu, door op de knop Meer te drukken en vervolgens Onboarding te kiezen.

Weergeven als pop-up om belangrijke informatie te benadrukken

Een pop-upvenster valt meer op en kan gekozen worden omdat het programma belangrijke informatie omvat. Ook zien we dat het pop-up-venster wordt gekozen als een stap een formulier bevat, waarbij een gebruiker mogelijk veel tekst gaat typen (bijvoorbeeld als de gebruiker wordt gevraagd om feedback te geven). Deze pop-up geldt voor zowel desktop als mobiel.