De inhoud van mijn document is niet zichtbaar

Na publicatie zijn documenten en video's meestal direct vanaf Plek te bekijken, zonder dat je deze hoeft te downloaden. Het komt soms voor dat een voorvertoning niet direct beschikbaar is. Meestal lost dat zich vanzelf op, maar soms heeft jouw bestand wat extra aandacht nodig voordat deze geschikt is voor de preview functie van Plek.

Wat kan je zelf doen?

• Zorg ervoor dat jouw documenten niet de grens van 5MB overschrijden. Is dit wel het geval? Je kunt het document dan wel downloaden en via een softwarepakket op jouw computer bekijken.
  • Video's mogen niet groter zijn dan 500MB. Voor grotere video's raden wij aan een link naar video deelplatformen te gebruiken.
  • Documenten worden geconverteerd naar PDF, zodat je deze rechtstreeks via de webbrowser kunt inzien. Dit proces neemt vaak minder dan een minuut in beslag, maar soms kan er een vertraging optreden. Staat er na vijftien minuten nog geen voorvertoning en is jouw bestand kleiner dan 5MB? Dan kan de beheerder van jullie Plek contact opnemen met support@plek.co.