Hoe kan ik taken toevoegen?

In het taken overzicht heb kan je eenvoudig nieuwe taken toevoegen voor jezelf en/of jouw collega's. Het is ook mogelijk om een taak toe te kennen aan een hele groep.

Taken overzicht openen

Om een nieuwe taak aan te maken open je het taken overzicht. Deze kun je vanaf ieder scherm op jouw Plek openen via het taken icoon aan de rechterkant van jouw scherm.

Nieuwe taak

Om een nieuwe taak toe te voegen begin je met de naam van jouw nieuwe taak toe te voegen in de balk maak een nieuwe taak. Optioneel voeg je daar nog een deadline of een omschrijving aan toe. Klik op maken om te taak definitief aan te maken.